Количка 0
0,00 лв.

Тънкото изкуство на съблазняването

От: Марк Менсън

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202092102
15,95 лв.
​От автора на световните бестселъри „Тънкото изкуство да не ти пука“ и „Всичко е прецакано“ практически наръчник за запознанства и срещи специално за мъже!
В тази книга Марк Менсън представя нов тип стратегия за успешно флиртуване и интимни отношения, като призовава: Не се прави на готин мъж, стани готин мъж! Според него, вместо да използват глупави трикове и евтини номера, мъжете трябва да залагат на личностното си развитие и честността. Съветите му се базират както на личен опит, така и на психологически проучвания, като фокусът е върху емоционалния аспект на съблазняването. 

В наръчника мъжете ще намерят много полезна информация, независимо дали са необвързани, или имат сериозна връзка. Те ще научат какъв тип поведение привлича жените, кои убеждения саботират успеха им, как да водят приятен и непринуден разговор, как да преодолеят тревожността си и много други работещи идеи.

Авторът не обещава да разгадае мистерията какво искат жените, но гарантира, че благодарение на съветите в книгата мъжете ще подобрят значително отношенията си с нежния пол. 
Повече информация
ISBN 9789542621225
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 336
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тънкото изкуство на съблазняването
Вашият рейтинг
Мисля, че ако четете това и не ви върви с жените, най-вероятната причина е, че не изразявате добре истинските си чувства и намерения. Може би се страхувате да се запознаете с жените, които намирате за привлекателни, или да ги поканите на среща. Може би постоянно избирате скучни теми за разговор, защото ги чувствате „безопасни“ и не рискувате да обидите или провокирате някого. Може би не отстоявате достатъчно себе си и своите желания. Може би потискате сексуалността си и се страхувате и притеснявате, когато хората демонстрират своята. Може би сте в капана на работата или начина си на живот, които не харесвате истински, но другите винаги са ги одобрявали, а вие не искате да разстроите или разочаровате хората около вас. Чувствате се неловко да се обличате прекалено добре, смятате за смахнато да се усмихвате на непознати и се страхувате да флиртувате открито с някоя жена заради възможността да ви отхвърли.
Всичко това са симптоми на основния проблем: неспособността да бъдете уязвим.
Много мъже като вас и мен самия са възпитани по подобен начин – да не изразяват свободно емоциите си. По някаква причина – било заради ситуацията у дома, заради травма от детството или защото родителите ни също не са изразявали своите емоции – сме израснали с тези дълбоко вкоренени навици, които ни потискат. „Не бъди различен. Не бъди уникален. Не прави нищо „откачено“, „глупаво“ или „егоистично.“
И с мен беше същото. На младини се ужасявах да не би някой да не ме хареса. Самата мисъл, че някой може да ме мрази, било то жена или мъж, буквално не ме оставяше да мигна. В резултат на което целият ми живот се въртеше около това да удовлетворявам чуждите желания, да прикривам грешките си, да замаскирам следите си и да виня другите. Излишно е да казвам, че нямах почти никакъв успех сред жените. А когато най-сетне си намерих приятелка, тя ме заряза заради мъж, който действително разкриваше себе си.
Всичко това може да звучи съмнително или в стил ню ейдж. Повярвайте ми, не е. Ако се свързвате с жените чрез собствената си уязвимост – за разлика от изнасянето на представления или нарцисизма, – ще се радвате навярно на най-добрите взаимоотношения в живота си.
Уязвимостта е пътят към създаването на истинска връзка и към превръщането ви в истински привлекателен човек. Както е казал психологът Робърт Гловър: „Хората се привличат от неизгладените си ръбове“.
Покажете своите ръбове. Престанете да се стремите към съвършенство. Покажете и споделете себе си без задръжки. Приемете отказите и  продължавайте напред, защото те ви правят по-мъдър и по-силен. А когато откриете жена, която ви обича заради това, което сте (а то ще се случи), насладете се на нейната топлина.