Ако сте сами и любовният ви живот не върви, е време за промяна!
„Тънкото изкуство на съблазняването“ ще ви помогне.

 

"Докато четете тази книга, аз ще ви приканвам и се надявам, че ще се вдъхновите да се раздвижите. Да станете от стола, да излезете навън, да се осмелите да чувствате, да експериментирате и да се свързвате с хората. Ако ми обещаете, че ще се раздвижите, аз ви обещавам промяна. Постепенно външният ви вид ще се промени, думите ви ще се променят, действията – също. И се надявам, че ще се случи нещо невероятно. Емоциите ви ще се преобразят, ще се движите и ще вибрирате в съзвучие с тях, а жените по целия свят ще усещат вашия резонанс и ще откликват."  - Марк Менсън
Благодарение на изпитаните съвети на Марк Менсън ще промените нагласите и убежденията си, а това няма как да не се отрази на поведението ви. Така вие ще подобрите не само връзките си, но и отношението си към живота като цяло.

 

Представяме ви 7 конкретни съвета, които ще ви направят по-ефективни, по-привлекателни,

по-открити и по-щастливи в любовта.

 

1. Обичайте себе си. Иначе никой друг не би ви обикнал.

 

2. Отделяйте време само на хората, които отделят време на вас.
Проявявайте интерес само към срещите с хора, които проявяват интерес
да се срещат с вас.

 


3. Променяйте себе си, за да станете такъв, какъвто вие искате да бъдете, а не такъв, какъвто мислите, че жените искат да сте.

 

4. Престанете да се стремите към съвършенство.
Покажете и споделете себе си без задръжки.

 

5. Неопитните мъже най-често целят всички да ги харесват и никой да не ги мрази. Но когато става въпрос за интимност и привличане, това е ужасна стратегия. Ако никой не те мрази, това обикновено означава
и че никой не те обича.

 

6. Колкото по-уверено действате, толкова по-привлекателен ще изглеждате.

 

7. Инвестирайте в себе си дори когато в живота ви настъпват промени и връзката ви се развива. Това е единственото дългосрочно решение, което поддържа отношенията стабилни и щастливи.