Количка

Блог

 1. "Посланието на Пандора" - предизвикателството на истината

  "Посланието на Пандора" - предизвикателството на истината

  Ако очаквате трилър, един от онези романи, в които Сиера поднася грабващи мистерии от дебрите на необятната си фантазия... не си губете времето, спестете парите си и не се разочаровайте от автора, само защото не е това, което сте очаквали. Книгата представлява жанрово предизвикателство, носещо мъдростта на човечеството под формата на писма от леля, имаща амбициозната цел да обясни днешните болни времена на едно едва навлизащо в живота 18 годишно момиче.
  Виж повече:
 2. "Животът е роман" - между страданието и надеждата

  "Животът е роман" - между страданието и надеждата

  Още щом научих, че Гийом Мюсо ще има нова книга, вече нямах търпение да я прочета. Младият французин завладя света със своите романи, не само заради заплетените сюжети, които ражда умът му, но и с безупречния си и невероятно красив изказ. Винаги, когато чета негова книга, се чувствам така сякаш авторът ме хваща за ръка и заедно преминаваме през всяка страница.
  Виж повече:
 3. Условия на играта "Играй и спечели с книгите от месец април 2021"

  Условия на играта "Играй и спечели с книгите от месец април 2021"

  Играта се провежда в периода от 28.04.2021 г. до 12.00 часа на 30.04.2021 г. Един от всички участвали ще спечели книгата, която е посочил в печелившия коментар.

  Виж повече:
 4. 10 години „Животът може да е чудо“

  10 години „Животът може да е чудо“

  2021 година е много специална за Ивинела Самуилова. През 2011-а за първи път на българския пазар се появява „Животът може да е чудо“ и вече 10 години продължава да вълнува читателите със своето послание и мъдрост.

   

  Виж повече:
 5. Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова"

  Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова"

  Играта се провежда в периода от 27.04.2021 г. до 12.00 часа на 30.04.2021 г. Един от всички участвали и дали верен отговор ще спечели книга от Ивинела Самуилова по избор.

  Виж повече:
 6. Знание и минало се преплитат в "Посланието на Пандора"

  Знание и минало се преплитат в "Посланието на Пандора"

  „Посланието на Пандора“ е книга, която може да те подлъже с външният си вид. Със скромните си 185 страници и красиви илюстрации, те повежда в един богат свят на митове, легенди, и пътешествия из миналото и настоящето.

  В деня на осемнадесетия си рожден ден Арис получава странно писмо от своята леля. В това писмо се крие тайна, която обяснява произхода на човешкия вид и миналото на планетата Земя. Хавиер Сиера пише книгата по време на карантината, наложена заради COVID-19. Тази тема също се засяга, но индиректно. Това е само една от многото идеи.

  Историята проследява различните тези за произхода на живота, като се обръща особено внимание на панспермията. Това е научно течение, според което животът на Земята е бил пренесен от други далечни места от Космоса. Много са теориите, които биха обяснили как е възникнал живота, от къде се е появила материята и как се е организирала в тези сложни, познати ни днес структури. За съжаление и до ден днешен няма напълно доказана и обо

  Виж повече:
 7. Научете повече за... Ивинела Самуилова и любовта към пътешествията

  Научете повече за... Ивинела Самуилова и любовта към пътешествията

  Ивинела Самоуилова е любител на пътешествията, за които често споделя истории и снимки в социалните мрежи. Тези приключения й носят и творческо вдъхновение, кoeтo тя претворява в книгите „Къде отиваш, пътнико?“ и „Пътеписи за душата на България“.

  Виж повече:
 8. Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова" - 4

  Условия на играта "Играй и спечели книга от Ивинела Самуилова" - 4

  Играта се провежда в периода от 20.04.2021 г. до 12.00 часа на 26.04.2021 г. Един от всички участвали и дали верен отговор ще спечели книга от Ивинела Самуилова по избор.

  Виж повече:
 9. Условия на играта "Играй и спечели "Островът" и "Скитникът и синовете"

  Условия на играта "Играй и спечели "Островът" и "Скитникът и синовете"

  Играта се провежда в периода от 01.05.2021 г. до 12.00 часа на 07.05.2021 г. Един от всички участвали и дали верен отговор ще спечели по 1 бр. от книгите "Скитникът и синовете" и "Островът" от Александър Секулов.

  Виж повече:
 10. Book days (Книжни дни) с отстъпки до 70% на www.hermesbooks.bg и в книжарници „Хермес“!

  Book days (Книжни дни) с отстъпки до 70% на www.hermesbooks.bg и в книжарници „Хермес“!

  Световният ден на книгата ще бъде отбелязан с BOOK DAYS (КНИЖНИ ДНИ) с отстъпки до 70% във всички книжарници „Хермес” и на www.hermesbooks.bg!

  Виж повече:
Posts loader