Количка

Блог

 1. Условия на играта "Познай рецептата и спечели"

  Условия на играта "Познай рецептата и спечели"

  Играта се провежда в периода от 21.01.2021 г. до 12:00 часа на 25.01.2021 г. Трима от всички участвали и познали поне една от посочените рецепти, ще спечелят комплект дървена дъска и дървени лъжица с надпис "И замириса на бабини гозби и спомени".

  Виж повече:
 2. 3 причини да прочетете „Очаровайте околните“

  3 причини да прочетете „Очаровайте околните“

  Наръчникът представя напълно нов подход в установяването и поддържането на социални контакти, като съчетава практическа насоченост и основана на научни изследвания информация.

  Виж повече:
 3. Очаквайте скоро „Излекувайте се“ от Кели Нунън Горс

  Очаквайте скоро „Излекувайте се“ от Кели Нунън Горс

  Експерти като Дийпак Чопра, Антъни Уилям, Мариам Уилямсън, Брус Липтън, Джо Диспенза споделят своите възгледи за същността на болестите, за дълбоката връзка между ума и тялото и за реалните възможности за лечение. В книгата са представени и историите на хора, преодолели форми на рак и тежки заболявания, които конвенционалната медицина счита за „нелечими“ и „фатални“.

  Виж повече:
 4. Книги, които вдъхновяват за ново начало

  Книги, които вдъхновяват за ново начало

  В началото на всяка година винаги правим равносметка на изминалата и поставяме новите си цели. Подреждаме приоритетите си и постепенно започваме да работим за „новото си аз“. Ние от „Хермес“ ви приканваме да се вдъхновите за ново начало с няколко интересни и полезни книги.

  Виж повече:
 5. Здравословни идеи с книгите на ИК „Хермес“

  Здравословни идеи с книгите на ИК „Хермес“

  В началото на всяка година си обещаваме да променим нещо в начина си на живот до момента. Започваме от вредните навици и стигаме до начина ни на хранене. В тази статия ви предлагаме няколко идеи, ако сте решили да започнете годината по-здравословно.

   

  Виж повече:
 6. Трилогията на Джоджо Мойс продължава да жъне успех сред българските читатели

  Трилогията на Джоджо Мойс продължава да жъне успех сред българските читатели

  Вече няколко години историята на Луиза Кларк очарова българските читатели и трилогията „Аз преди теб“, „След теб“, „Все още аз“ не слиза от класациите с най-продавани книги.

  Виж повече:
 7. В помощ на библиотеките

  В помощ на библиотеките

  Актуална търговска листа на ИК "Хермес"

  Виж повече:
 8. Очаквайте бестселърови заглавия от ИК „Хермес“ и през 2021 г.

  Очаквайте бестселърови заглавия от ИК „Хермес“ и през 2021 г.

  Вижте кои книги за малки и големи читатели ще излязат със знака на Издателска къща „Хермес“ в началото на новата година. 

   

  Виж повече:
 9. ТОП 20 на ИК „Хермес“ за 2020 година

  ТОП 20 на ИК „Хермес“ за 2020 година

  Макар че 2020 година не беше лека, Издателска къща „Хермес“ продължи да предлага интересни нови заглавия от български и чужди автори. Вярваме, че сега книгите са ни по-нужни отвсякога за да използваме пълноценно времето у дома, да осигурим полезни занимания за децата, да потърсим утеха или да се вдъхновим за първата крачка към едно ново начало. В края на 2020 г. по традиция споделяме с вас кои бяха най-търсените книги на ИК „Хермес“.

  Виж повече:
 10. Виктор Франкъл в търсене на смисъл

  Виктор Франкъл в търсене на смисъл

  Виктор Франкъл е австрийски невролог и психиатър. Той е известен с това, че разработва собствено психотерапевтично учение, което още през 1926 г. обозначава с понятието логотерапия. Той избягва да отнася себе си към някое конкретно психологическо направление, въпреки че според всеобщото мнение логотерапията е хуманистична и/или екзистенциална психотерапия.

   

  Виж повече:
Posts loader