Количка
Вход

Блог

 1. Заповядайте на "Алея на книгата" - Пловдив 2020

  Заповядайте на "Алея на книгата" - Пловдив 2020

  Заповядайте в периода 28 септември - 4 октомври в град Пловдив, площад Централен, където ще ви очакват любимите ви заглавия от ИК „Хермес“!

  Виж повече:
 2. Мария Метлицкая печели сърцата на милиони читатели с тънка ирония и човешки истории

  Мария Метлицкая печели сърцата на милиони читатели с тънка ирония и човешки истории

  Макар Метлицкая да познава ролята и на снаха, и на свекърва, сюжетът на „Дневникът на свекървата” не е взаимстван от личния й живот. Романът е толкова завладяващ, че се превръща в абсолютен бестселър в Русия с над 100 000 продадени екземпляра. По него е заснет и телевизионен сериал, който също жъне огромен успех.

  Виж повече:
 3. Над 100 рецепти за вкусна храна ви очакват в "Кулинарна книга на малкия готвач"

  Над 100 рецепти за вкусна храна ви очакват в "Кулинарна книга на малкия готвач"

  В „Кулинарна книга на малкия готвач“ екипът на America’s Test Kitchen подбира над 100 рецепти, с които децата могат да приготвят разнообразни вкусотии. Книгата е подходяща за млади готвачи над 8 години и се нарежда сред бестселърите в кулинарната литературата за деца.

  Виж повече:
 4. Игрален филм по разказ на Емил Андреев беше представен на "Златна роза" 2020

  Игрален филм по разказ на Емил Андреев беше представен на "Златна роза" 2020

  Игралният филм "Блажения", вдъхновен от разказа на Емил Андреев "Боби Блажения и Другия американец", беше представен за първи път по време на 38-ия Фестивал на българския игрален филм "Златна роза" във Варна. 

  Виж повече:
 5. Демиан Букай ни учи как да изградим успешна връзка

  Демиан Букай ни учи как да изградим успешна връзка

  Според Демиан Букай сформирането на двойка е само първата стъпка от дълго пътуване. Когато двама души споделят любов, страст и имат обща цел в живота, им предстои да поработят здраво върху преоценката на приоритетите си. Както като индивиди, така и като двойка. Повече по темата може да научите от новата му книга "Наръчник за двойки".

  Виж повече:
 6. Условия на играта "Играй и спечели с книгите от месец септември"

  Условия на играта "Играй и спечели с книгите от месец септември"

  Играта се провежда в периода от 30.09.2020 г. до 12.00 часа на 02.10.2020 г. Един от всички участвали ще спечели книгата, която е посочил в печелившия коментар.

  Виж повече:
 7. Съветите на Руби от „Магазинчето за антики и вълшебства“

  Съветите на Руби от „Магазинчето за антики и вълшебства“

  В третата книга за петте приятелки от "Валери Лейн" Мануела Инуса ни кани в "Магазинчето за антики и вълшебства" на Руби. Във всеки един от романите от поредицата ще откриете интересни рецепти или полезни съвети. Вижте какви малки хитринки споделя собственичката на антикварния магазин на „Валери Лейн“ - със сигурност ще бъдат полезни на всяко домакинство.

  Виж повече:
 8. Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов роман, в който тя е главен герой

  Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов роман, в който тя е главен герой

  В „Друг вид зло“ Кристи влиза в ролята на детектив с много важна мисия. Интригуващият сюжет носи белезите на класическата криминална литература и  със сигурност ще се хареса на почитателите на жанра и на стила на Агата Кристи, който Уилсън се опитва да възроди. 

  Виж повече:
 9. „Живея в светлина“ или има ли въобще живот далеч от нея

  „Живея в светлина“ или има ли въобще живот далеч от нея

  Като информация книгата е повече от история за един човешки живот. В нея се преплитат много съдби, има наблюдения върху живота и нравите на различни държави. Макар че любовта и желанието на Никола Манев да живее във Франция да лъха от всяка страница, обичта към България е по-силна и по-осезаема. Именно любовта е тази, която го вдъхновява. Любовта към родината – да организира различни благотворителни акции, а любовта към жените – да твори неуморно.
  Виж повече:
 10. Каним ви отново на разходка по „Валери Лейн“

  Каним ви отново на разходка по „Валери Лейн“

  Историята на петте приятелки от „Валери Лейн“ продължава. След „Магазинчето за чай и щастие“ и „Магазинчето за шоколад и мечти“ сега може да се разходите из „Магазинчето за антики и вълшебства“.

  Виж повече:
Posts loader