Количка 0
0,00 лв.

Безсмъртния

От: Жозе Родригеш душ Сантуш

Специална цена 16,96 лв. Редовна цена 19,95 лв.

2,99 лв. 15 %

Най-новата книга от любимата на феновете поредица с Томаш Нороня

Най-новата книга от любимата на феновете поредица с Томаш Нороня

В Хонконг високоуважаваният професор Яо Бай неочаквано обявява раждането на две генетично модифицирани бебета. Противоречивата новина се превръща в световна сензация и насочва всички погледи към Китай. Не след дълго ученият изчезва безследно.

В Лисабон Томаш Нороня се запознава със служителя на секретна американска технологична агенция Курт Вайлман, който се интересува от връзката му с Яо Бай. Португалският историк е единственият човек от Запада, който е общувал с китайския учен през последните десет години. Вайлман разкрива, че професорът е бил начело на таен проект, вдъхновен от Витрувианския човек на Леонардо да Винчи. Той е целял разработването на общ изкуствен интелект, който да доведе до създаване на съвършени човешки същества. Внезапно апартаментът, в който се намират двамата, експлодира, а влакът в метрото се сблъсква с още две композиции. Сякаш целият свят е полудял и се е впуснал в преследване на Томаш и Курт, но защо?

Докато виртуалното все повече се слива с реалното, бъдещето на човечеството е заложено на карта. Дали то ще се окаже изправено пред своя край? Или на прага на ново начало и шанс за вечен живот?

 

*Очаквайте през декември!

Повече информация
ISBN 9789542622093
Тегло 0.450000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 14х21
Преводач Весела Чергова
Брой страници 512
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Безсмъртния
Вашият рейтинг