Количка 0
0,00 лв.

Лечителят медиум: Помощ за черния дроб

От: Антъни Уилям

Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб.

Революционни разкрития за някои от най-разпространените болести и симптоми и пречистваща програма за справяне с тях 

Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб.

В тази книга той разкрива удивителна информация, получена от Висш Дух, за уникалните функции на черния дроб и ключовата му роля в редица важни процеси в организма. Единственият начин да се излекуваме е, като се погрижим за черния си дроб – и Антъни Уилям ни показва най-лесния начин да го направим. В тази книга той предлага подробни списъци с лечебни храни, билки и добавки, както и две програми за детоксикация.

 

Повече информация
ISBN 9789542619413
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Преводач Снежана Милева
Брой страници 608
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лечителят медиум: Помощ за черния дроб
Вашият рейтинг

Помогнем ли на черния дроб, ще помогнем на сърцето, мозъка, имунната система, кожата и червата. Ще спим по-добре, ще имаме стабилни нива на кръвна захар, по-ниско кръвно налягане, по-малко килограми, ще изглеждаме и ще се чувстваме по-млади. Ще се радваме на ясен ум, спокойствие и щастие. Ще сме способни да се адаптираме към днешното бързо променящо се време. Решавайки да подкрепим черния дроб, ние избираме най-ефикасното действие от списъка със задачи. Здравият черен дроб е най-добрият активен фактор за освобождаването от стреса, основният съюзник в борбата със стареенето, идеалният пазител в свят, пълен със заплахи. Той е ключ към умственото, емоционалното, физическото и духовното благополучие. Като обърнем внимание на черния дроб, няма да увеличим товара, а напротив – ще спомогнем за облекчаването му.

Когато търсят просветление, хората се съсредоточават върху мозъка и третото око, опитвайки се да достигнат по-висше съзнание, като успокоят ума, или да насочат живота си в определена посока посредством мислите. Междувременно черният дроб е напълно пренебрегван, въпреки че от него може да се добие повече просветление, отколкото подозираме.

И докато сме насочили вниманието си към опазването на планетата, не бива да пренебрегваме собственото си здраве. Всеки от нас има отделна планета, за която да се тревожи – тялото си. Това е един цял свят. И както знаем, че деликатното равновесие на земята означава, че една отслабена връзка може да застраши интегритета на цялото, така би трябвало да се грижим и за себе си. Важни ли са създания като онези царствени китове? Грижа ли ни е дали ще изчезнат? Разбира се – застрашените видове са от значение и трябва да бъдат защитени. Същото важи за нашия претоварен от работа и стрес черен дроб. Никой не иска да живее в свят с отровени океани и видове, които се мъчат да оцелеят. И никой не иска да има тяло с отровена кръв и черен дроб, който със сетни сили се опитва да върши многобройните си задачи, за да поддържа здравето ни.

Днес ние се намираме на етап от човешката история, когато черният дроб е изложен на опасност. Вътрешната ни среда е замърсена от токсините, на които сме изложени всеки ден – всъщност тялото ни е в много по-лошо положение от планетата, – и черният дроб поема по-голямата част от товара по почистването. Представете си, че черният дроб е китът, а кръвта – океанът. Ако океанът се напълни с мръсотия – под формата на антибиотици, други медикаменти, пестициди, фунгициди, почистващи препарати, разтворители, пластмаса, вирусни и бактериални отпадъчни продукти, излишък на мазнини от нездравословни храни и още други, на кита ще му е трудно да приема хранителни вещества. Без почивка с течение на времето той ще се разболее. Може да му стане трудно дори да се показва на повърхността за въздух.

Хората имат проблеми с черния дроб. На този етап е по-вероятно един човек да е изложен на риск, отколкото да не е. Ако насреща ми има тълпа от хиляда души, 900 от тях ще имат нарушени функции на черния дроб – и почти никой няма да го знае. Това е така, защото, както вече споменах, този орган е по-важен, отколкото хората подозират. Тъй като науката е посветила на черния дроб много малко проучвания – те са главно в сферата на трансплантациите, – досега на медиците не е преподавано за връзката между този орган и влошеното здраве. В здравните общности все още не са известни всички функции на този орган и колко от оплакванията, болестите, симптомите на нашето време всъщност са знак за проблеми с него; нито пък от какво най-много се нуждае той, за да работи оптимално. Тези толкова важни знания си остават в неизвестност, също като Голямото тихоокеанско сметище, преди да го открият. (Но остава загадка какво се разлага дълбоко в неговия мрачен, необитаем център.) Без да го осъзнаваме, ние сме принудени да насилваме черния си дроб до краен предел.

Ако искаме да променим положението на тази земя, трябва да сме в цветущо здраве. Неразположенията ни ограничават. Замъглено мислене, умора, наднормено тегло, сезонна депресия, раздразнителност, високо кръвно налягане, висок холестерол, тревожност, акне, подуване, запек – всички те са толкова често срещани, че може би дори не ги възприемате като симптоми на нещо скрито, но все пак много често те са знак, че черният дроб вика за помощ. Те възпрепятстват хората, отразяват се на мирогледа им и прерастват в по-сериозни състояния, когато не знаем как да ги спрем. Проблемите с черния дроб могат да бъдат като гниещ зъб, на който упорито не обръщаме внимание, докато не се стигне до дълбока инфекция в челюстта.

Към това трябва да прибавим и състоянията, които се определят като сериозни и едва ли не нелечими, като диабет, депресия, сърцебиене, подагра, екзема, псориазис и проблеми, свързани с метилирането – за тях също не се знае, че се коренят в черния дроб. Колкото до затлъстяването на черния дроб, жълтеницата, хепатита, цирозата и рака на черния дроб, това, че медицината знае връзката с този орган, не ги прави по-малко необясними. Да не говорим за факта, че в ролята си на основен филтър и склад за хранителни вещества в тялото черният дроб има първостепенна роля в справянето с всеки здравен проблем. Това, че чернодробните усложнения са разпространени по целия свят, показва, че наистина живеем в несигурно време.

Няма да преувеличим, ако кажем, че ако всеки човек в момента имаше здрав черен дроб, светът би бил различен. Болестите нямаше да измъчват толкова хора. В новините нямаше да има толкова гняв, ярост, алчност и насилие. Страхът нямаше да определя съвременната ни епоха. Ето колко важно е за съществуването ни здравето на черния дроб.

И ето защо този орган има толкова голямо значение. Също като пластмасата в океана или като застрашения биологичен вид, проблемите с черния дроб не може повече да се пренебрегват само защото не изглеждат реални. Не може да се отхвърлят в името на по-възвишени цели като спасяването на света. Тези възвишени цели започват, като първо спасим живота си – а това ще стане, като спасим черния си дроб.