"Лечителят медиум: Прочистване за здраве" - лечебни протоколи при хронични симптоми и заболявания

 

Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни заболявания и хронични симптоми като умора, болка, смущения в съня. Съвременната медицина не предлага ефективни решения на проблемите им и те не могат да се излекуват и да живеят пълноценно.

Милиони хора по света страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни заболявания и хронични симптоми като умора, болка, смущения в съня. Съвременната медицина не предлага ефективни решения на проблемите им и те не могат да се излекуват и да живеят пълноценно. В тази книга световноизвестният лечител медиум Антъни Уилям описва основното средство за справяне с най-разпространените болести и симптоми: прочистването. В днешния свят сме непрекъснато изложени на вредни вещества и патогени и затова детоксикацията на организма е по-важна от всякога. Още по-важно е да я провеждаме по правилния начин, за да се освободим от токсичния товар и да сме здрави и енергични.  

 

 

В този ценен наръчник ще откриете:

  • причините за съвременната епидемия от хронични заболявания и симптоми;
  • трите основни разновидности на Прочистване 3:6:9, както и предложения за сутрешно прочистване, детокс от тежки метали и протокол с монохранене;
  • насоки за избор и следване на детокс плановете, както и предложения за адаптацията им спрямо нуждите ви;
  • списък с краткото обяснение за причините на най-разпространените болести и симптоми и кои хранителни добавки могат да помогнат.

 

Отзиви


Антъни Уилям е помогнал на милиони хора да се излекуват от болести, за които конвенционалната медицина не е успяла да им даде отговор. Благодарна съм, че имах възможност да споделя малка част от въздействащото му послание в „Излекувайте се“.

Кели Нунън Горс, автор на документалния филм и книгата „Излекувайте се“


Впечатляващо е как Антъни е създал това движение, което подобрява здравето на толкова много хора по света.

Силвестър Сталоун

 

Антъни е доверен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.

Робърт Де Ниро и Грейс Хайтаъур Де Ниро

 

Препоръките за хранене и програмите за прочистване на Антъни Уилям са прости, вкусни и наистина работят! Той бързо ще върне здравето и надеждата в живота ви!

Хилари Суонк

 

Антъни Уилям внася измерение в медицината, което дълбоко разширява нашето разбиране за тялото и за нас самите.

Мариан Уилямсън

 

Книгите на Антъни са революционни и в същото време, изпълнени с практични съвети.

Джеймс Ван Дер Бийк

 

Постоянно се обръщам към книгите на Антъни Уилям за съвети и рецепти за възстановяване на енергията и подобряване на здравето ми.

Алексис Бледел

 

Лечителят медиум – Антъни Уилям

 

 

 

Антъни Уилям е автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс” „Лечителят медиум”, „Лечителят медиум: Най-полезните храни“ и „Лечителят медиум: Помощ за черния дроб“. Роден е с уникалната способност да общува с дух от висшата сфера, който му дава изключително точна здравна информация, която често изпреварва времето си. От четиригодишен Антъни използва дарбата си, за да „разчита” състоянията на хората и да им казва как да се излекуват. С безпрецедентната точност и процент на успеваемост Лечителят медиум е спечилил доверието и обичта на стотици хиляди хора по целия свят, сред които филмови звезди, музиканти, милиардери, професионални спортисти, автори на бестселъри и безброй други от всякакви житейски поприща, които напразно са търсели начин да се излекуват, преди да получат проницателната информация, идваща от Духа. От десетилетия насам Антъни е безценен помощник и на лекари в решаването на най-трудните им случаи.