Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб.

Лечителят медиум

В тази книга той разкрива удивителна информация, получена от Висш Дух, за уникалните функции на черния дроб и ключовата му роля в редица важни процеси в организма. Единственият начин да се излекуваме е, като се погрижим за черния си дроб – и Антъни Уилям ни показва най-лесния начин да го направим. В тази книга той предлага подробни списъци с лечебни храни, билки и добавки, както и две програми за детоксикация.

„Лечителят медиум: Помощ за черния дроб” заслужава място във всяка библиотека. Прочетете я. Прилагайте съветите на практика – дори и само някои от тях, и се радвайте на дълготрайните ползи от оптималното състояние на черния дроб. Няма да съжалявате.

Д-р Кристиан Нортръп, бестселъров автор на „Богините никога не остаряват”, „Женски тела, женска мъдрост“ и „Мъдростта на менопаузата“

 

Лечителят медиум – Антъни Уилям

anthony_william-2

Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно.
Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина.

Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. На съветите му се доверяват световноизвестни личности като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Новак Джокович, Фарел Уилямс, Гуинет Полтроу. Негови клиенти са и много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

Не спирам да се удивлявам на начина, по който Антъни разбира храните и влиянието им върху тялото.
Фарел Уилямс

Впечатляващо е как Антъни е създал това движение, което подобрява здравето на толкова много хора по света.
Силвестър Сталоун

Антъни е доверен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.
Робърт Де Ниро и Грейс Хайтаъур Де Ниро

Състраданието на Антъни и желанието му да достигне до колкото се може повече хора и да им помогне да се излекуват, са наистина вдъхновяващи. В свят, обсебен от лекарства, е важно да знаем, че има алтернативи, които наистина работят и могат да ни отворят една нова врата към здравето.
Лив Тайлър

Антъни е посветил живота си на това да помага на другите да намерят отговорите, от които се нуждаят, за да живеят по възможно най-здравословен начин.
Кортни Кокс

 

Вижте повече за книгата тук.