Количка 0
0,00 лв.

Щастливи завинаги - книга 4 (Сватбена агенция)

От: Нора Робъртс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
201072207
17,95 лв.

Паркър, съсобственичка на сватбена агенция "Обети", е богата, красива и интелигентна, но няма мъж до себе си. За сметка на това е претрупана с работа, която обожава.

Паркър, съсобственичка на сватбена агенция „Обети“, е богата, красива и интелигентна, но няма мъж до себе си. За сметка на това е претрупана с работа, която обожава. До края на годината агенцията организира три специални сватби - тези на Лоръл, Ема и Мак. Паркър планира традиционно тържество с артистичен привкус за Мак, романтична приказка за Ема и стилно празненство за Лоръл. Но точно в най-неподходящия момент две спукани гуми заплашват да провалят плановете й. Паркър с неохота признава, че се нуждае от помощта на самоуверения механик и приятел на брат й Малкълм Кавана.

Комбинацията от небрежен чар и грубовати маниери на Малкълм покорява Паркър против волята й. Малкълм крие тъмна тайна от миналото си и се страхува от обвързване, а Паркър копнее за любов и всеотдайност и никога не би се задоволила с по-малко. Дали уверената перфекционистка, способна с лекота да овладее всяка бизнес ситуация, ще се справи с дълбочината на чувствата си?

 

Повече информация
ISBN 9789542621966
Тегло 0.320000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Брой страници 352
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Щастливи завинаги - книга 4 (Сватбена агенция)
Вашият рейтинг