Количка 0
0,00 лв.

Момиче, спри да се оправдаваш

От: Рейчъл Холис

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202092202
15,95 лв.
С тази книга Рейчъл окуражава дамите да повярват в себе си и да реализират най-съкровените си желания. Тя отлично познава социалните стереотипи, според които ролите на жената като съпруга и майка се смятат за единствените достойни за уважение. 
Собственик на медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл Холис неотлъчно следва призванието си да вдъхновява жените по цял свят да преследват мечтите си. Твърде често обаче тя среща дами, които не разгръщат потенциала си поради страх или неувереност. С тази книга Рейчъл ги окуражава да повярват в себе си и да реализират най-съкровените си желания. Тя отлично познава социалните стереотипи, според които ролите на жената като съпруга и майка се смятат за единствените достойни за уважение. Освен това амбициозните дами често биват заклеймявани като кариеристки. Рейчъл е категорична: това са пълни глупости! Тя пламенно настоява жените да спрат да си търсят оправдания да не се борят за мечтите си и ги приканва още днес да предприемат първите крачки към постигането на личните си цели.

За да помогне на милионите си почитателки да прегърнат промяната, тя им посочва излишните оправдания, от които трябва да се избавят. Също така им показва полезните умения и модели на поведение, които ще ги изведат до върха. Защото успялата и щастлива жена всъщност е и по-пълноценна съпруга, майка и член на общността.
Повече информация
ISBN 9789542621423
Тегло 0.280000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Диляна Георгиева
Брой страници 240
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момиче, спри да се оправдаваш
Вашият рейтинг