Благодаря на читателите си за всяка закупена книга, за всяка прочетена дума, за всеки отзив. Оценявам вашата подкрепа и обещавам да напиша още много хубави истории.


Интервю с Мануела Инуса

 

 

Бихте ли ни разказали малко повече за себе си – за вашите хобита и мечти?
Обичам да чета. За съжаление, обаче не ми остава много време за четене.  Признавам си също, че съм пристрастена към сериалите, даже си организирам маратони по гледане на сериали. Обичам също да пътувам, особено в Англия и САЩ, където черпя вдъхновение за романите си.
Относно мечтите – една от най-големите ми вече се сбъдна. Имам привилегията да пиша на пълен работен ден. Всяка сутрин ставам с нетърпение и сядам на бюрото си, за да започна. Обичам работата си – малко хора могат да се похвалят с това.

Какво ви вдъхновява?
Вдъхновява ме почти всичко. Може да е филм, хубава книга, място, история, която съм дочула. Но особено вдъхновяваща за мен е музиката. Една песен може да роди цяла книга. Просто трябва да отекне в мен.

Кои са любимите ви писатели?
Харлан Коубън, Джой Филдинг, Гейл Форман, Джон Стайнбек, Джейн Остин, Чарлз Дикенс и др.

Кои са любимите ви романтични герои/героини?
Няма как да не спомена мистър Дарси от „Гордост и предразсъдъци“, защото той определено е един от най-романтичните герои на всички времена. Любима героиня ми е и Миа от „Да остана ли?“ и „Къде беше?“ на Гейл Форман. Тя е толкова силна и, въпреки че губи всичко, никога не се отказва от живота и мечтите си.

Кои са трите книги, които ще вземете, ако попаднете на безлюден остров?
„Пътят“ от Кормак Маккарти
„Америка“ от Т. С. Бойл
„Да остана ли?“ от Гейл Форман

Кое е най-голямото ви изкушение?
Пътуванията. Ще ми се да спра да харча всичките си пари за пътешествия.

Как си почивате най-добре?
На дивана с пица, чипс и диетична кола, гледайки любимите ми сериали, сред които са „Живите мъртви“, „Нашвил“, „Менталистът“ и „Момичетата Гилмор“.

Имате ли девиз?
Винаги бъди себе си!

Коя е личността, на която истински се възхищавате?
Много хора предизвикват възхищението ми, но ще се спра на Джейн Остин. Тя е една от първите наистина успешни авторки, като освен това проправя пътя за поколения жени, които искат да се развиват на това поприще.

Избройте пет неща, които хората не знаят за вас.
1. От 2 години съм веган. Преди това бях вегетарианец повече от 20 години.
2. Вече 20 години съм фен на групата Coldplay.
3. Толкова пъти съм чела книгата на „Америка“ от Т. С. Бойл, че екземплярът ми вече целият е изпокъсан.
4. Краката ми винаги са студени и спя с дебели чорапи, дори през лятото.
5. Когато пиша, винаги слушам музика.

Какво бихте казали на читателите си? 
Благодаря ви за всяка закупена книга, за всяка прочетена дума, за всеки отзив. Оценявам вашата подкрепа и обещавам да напиша още много хубави истории.