Коледа е време на незабравими емоции, семеен уют и топлина. Без да бързаме за никъде, ние се наслаждаваме на малките, но важни неща в компанията на близките ни хора. В периода на най-хубавите празници от годината Издателска къща „Хермес“ предлага селекция от разнообразни заглавия, изключително подходящи за подарък.                                                                                                      

Празниците носят на децата особено вълнение, затова започваме с предложение за тях.

 

 

Приказките в това красиво илюстровано издание са от цял свят. Те разкриват силата на магията, като разказват за сбъднати желания, мощни заклинания и близки и далечни земи. Историите в тази забележителна книга ще ви срещнат с вещици, магьосници и горски духове и ще ви отведат на пътешествия до самия край на света.                                                                                                                                                                 

За всички, които искат да се настроят за приближаващите празници, препоръчваме новия роман на Джени Хейл – „Коледа край фара“. Снежна приказка за една вълшебна Коледа, по време на която се случват чудеса.

 

 

За радост на всички почитатели на Даниъл Силва специално за Коледа излиза най-новият му роман – „Колекционера“. В него легендарният шпионин Габриел Алон се изправя срещу най-заклетия си враг – президента на Русия, но този път на негова територия.

 

 

 

Прекрасен подарък за наближаващите празници е и новата книга на Ивинела Самуилова – „От върха на перото“. В нея чрез изкуството на калиграфията любимата на хиляди читатели авторка отправя поредното си вдъхновяващо послание и показва как откликът на красивото може да възстанови радостта от живота и да върне в него светлината.

 

 

Не пропускайте и „Корейска книга на щастието“ на Барбара Дж. Зитуър – прекрасно издание за радостта от живота, силата на духа и умението да даваш.

 

 

Новата книга на Джейми Оливър – „5 съставки по средиземноморски“, е изключително подходяща за подарък, особено за наближаващите празненства със семейството и приятели. Рецептите в нея са вдъхновени от кулинарните традиции на слънчевото Средиземноморие. Превърнете готвенето и празниците в истински вълнуващо преживяване!

 

 

 

Издателска къща „Хермес“ ви пожелава
една незабравима книжна Коледа!