Отстъпки, нови книги от български автори, подаръци и срещи с писатели очакват читателите

 

 

 

През месец май традиционно Издателска къща „Хермес“ и книжарници „Хермес“ обявяват Дни на българската книга. За начало на кампанията е избран 11 май – Денят на светите братя Кирил и Методий. А финалът й ще бъде на 24 май – Деня на българската просвета и култура. Между тези две знакови дати ще има събития, целящи популяризиране на българските автори.

Българската книга става фокус на издателската програма и търговската практика на „Хермес“ през целия месец. През май ще излязат новите книги на Веселина Кожухарова – „Кера“ и на Ангел Г. Ангелов – „Басейнът. Както и други разкази за любовта“.

Между 11 и 24 май 100 книги от български автори ще се продават с до 30% отстъпка в електронна книжарница „Хермес“ – www.hermesbooks.bg.

В кампанията се включват и книжарници „Хермес“, където при покупка над 30 лв. клиентите ще получават подарък книга от български автор.

 

 

Водени от идеята, че е важно не само да се предлагат книгите на родните писатели, но и да се дава възможност на читателите да се срещат с тях, през май „Хермес“ предвижда срещи със знакови имена в родната литература, сред които са Владимир Зарев, Александър Секулов, Неда Антонова, Костадин Костадинов, Веселина Кожухарова , Петя Александрова, Ангел Ангелов, Лора Динкова  и др.

 

Присъединете се към нас в Дните на българската книга.