Издателска къща „Хермес“ ви кани на „Пролетен панаир на книгата“ 2024
Отстъпки, нови книги от бестселърови автори и срещи с любими писатели очакват читателите
 
Специален гост на Пролетния панаир на книгата ще бъде Жозе Родригеш душ Сантуш. Най-четеният португалски автор в света ще раздава автографи на щанда на „Хермес“ на 27 май, понеделник, от 18,00 часа.

 

 

Тази година Издателска къща „Хермес“ очаква посетителите на „Пролетния панаир на книгата“ на шатра №40. За периода на събитието всички книги за издателството ще се продават с 20% отстъпка.
По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Атомни навици“, „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Смелостта да не те харесват“, книгите на Жозе Родригеш душ Сантуш, Джоджо Мойс, Джени Хейл, Антъни Уилям, Даниъл Силва, Хавиер Сиера, Кристина Кампос, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Лусинда Райли и др. Специално за „Пролетния панаир на книгата“ ще излязат и дългоочакваните нови книги на Веселина Кожухарова – „Кера“ и на Джейн Ан Кренц – „Безсънни нощи“. 
Ако търсите книжна компания за лятната почивка, не пропускайте шатра 40!
Изненади сме подготвили и за нашите малки почитатели. В навечерието на 1 юни излиза луксозното издание „Приказки на народите за безстрашни момичета“.
Подходящи за подарък за децата са още „Енциклопедия Британика за най-малките“, „Старогръцки митове за деца“, „Магически приказки“, "Поле със златни глухарчета", както и серията детски класически четива с прекрасните илюстрации на Кантен Гребан – „Книга за джунглата“, „Питър Пан“ и „Пинокио“.
За учениците „Хермес“ предлага колекцията „Златно перо“, както и интересни енциклопедии за най-любознателните.
Любителите на класиката имат възможност да запълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. А почитателите на кулинарията може да разгледат книгите на Джейми Оливър.
Редом с тях ви очакват и интригуващи заглавия от български автори - най-новите книги на Александър Секулов, Неда Антонова, Лилия Старева, Атанас Владиков и Ангел Ангелов, както и любими книги от Блага Димитрова , Ивинела Самуилова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Георги Константинов, Петя Александрова, Христо Добротинов и др. 
Ако се интересувате още от бизнес, приложна психология, рисуване, здравословно хранене, търсите идеи за подарък или заглавия на духовна тематика, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството.

 

По време на Пролетния панаир на книгата автографи ще раздават:

•    Лора Динкова – 25 май, събота, 12,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Христо Добротинов – 26 май, неделя, 12,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Жозе Родригеш душ Сантуш – 27 май, понеделник, 18,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Костадин Костадинов – 28 май, вторник, 18,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Ангел Ангелов – 30 май, четвъртък, 18,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Петя Александрова – 31 май, петък, 18,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Цанко Лалев – 1 юни, събота, 12,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Лилия Старева – 1 юни, събота, 13,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Владимир Зарев – 2 юни, неделя, 12,00 часа, шатра №40 – „Хермес“


•    Веселина Кожухарова – 2 юни, неделя, 15,00 часа, шатра №40 – „Хермес“

 

 

Заповядайте от 24 май до 2 юни на шатра №40 – „Хермес“!

А за всички, които нямат възможност да посетят панаира, от 27 май до 1 юни отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ - София (бул. „Александър Стамболийски“ №27А).