Чувствате ли се неловко на светски събития?
Стеснявате се да започнете разговор с непознати?
Искате ли да правите страхотно първо впечатление?

Ако сте отговорили с „да“ на поне един от тези въпроси, „Очаровайте околните“ е точно за вас!

Авторката на тази книга – Ванеса ван Едуардс, също е изпитвала подобни трудности, но решава да ги преодолее. След години изследване на принципите на общуването тя споделя гарантирано ефикасни съвети и малки хитринки как да усъвършенстваме комуникативните си умения в личен и професионален план. Наръчникът представя напълно нов подход в установяването и поддържането на социални контакти, като съчетава практическа насоченост и основана на научни изследвания информация.

За да усвоите обаче тези техники, първо трябва да познавате закономерностите на човешкото поведение – какво привлича интереса ни, защо някои хора печелят лесно симпатии и доверие. Веднъж разбрали тези универсални модели, вие ще можете да общувате с лекота и да постигате целите си. За да усвоите обаче тези техники, първо трябва да познавате закономерностите на човешкото поведение – какво привлича интереса ни, защо някои хора печелят лесно симпатии и доверие. Веднъж разбрали тези универсални модели, вие ще можете да общувате с лекота и да постигате целите си. 


Затова и ние ви даваме три причини да прочетете „Очаровайте околните“

1. Получавате практически тестове и изпитани съвети.

 2. Учите с увлекателно написани истории с реални примери.

3. Имате достъп до интересни факти, чрез които по-добре да разбирате закономерностите на човешкото поведение.


След като приложите съветите на практика вие ще придобиете комуникативни умения и:

- ще правите страхотно първо впечатление на интервю или парти

- ще установявате бързо работни контакти 

- ще заздравите личните си отношения

- ще придобиете по-голяма увереност, контрол и харизматичност във всички свои взаимодействия с околните и те ще бъдат очаровани от вас!

Днес Ванеса ван Едуардс е сред най-търсените говорители по въпросите за общуването и човешкото поведение, а най-важните и интересни открития, които е направила през годините, е обобщила в бестселъра „Очаровайте околните“.