Количка 0
0,00 лв.

Таен дневник за модата

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
102202101
17,95 лв.
​В ръцете си държиш дневник за модни тайни, който е само и единствено твой. В него можеш да си отбелязваш различни неща, свързани с твоя стил и индивидуалност. Ти решаваш какво точно! 

​Здравей!

В ръцете си държиш дневник за модни тайни, който е само и единствено твой. В него можеш да си отбелязваш различни неща, свързани с твоя стил и индивидуалност. Ти решаваш какво точно! Не забравяй, че никой не те познава по-добре от самата ТЕБ. На тези страници можеш да проявиш най-дивата, забавна и впечатляваща страна на модното ти „аз“. Използвай въображението си да създадеш невероятни тоалети, които изразяват настроението ти, твоята същност и мечти.

•Защо да рисуваш обикновено съчетание от дънки и топ за среща с приятелки на сладолед, като можеш да измислиш готин космически скафандър за излизане с приятели да пиете млечни шейкове на Млечния път?

•Защо да рисуваш модели от висшата мода, а не котки от висшата мода?

•Или пък да решиш, че раираните тениски вече не са актуални и последният тренд са тениски с бонбони – истински бонбони!    

В дневника ще намериш също така въпроси, тестове, различни занимания, идеи за проекти на празните страници. Няма никакви ограничения, затова се осмели да създадеш най-дръзките дизайни.
Използвай флумастера с невидимо мастило, за да добавиш елементи на изненада в дизайните или пък за свръхсекретни мисли и тайни проекти. (Написаното с невидимото мастило се вижда само когато се освети с UV светлината.)

 

Повече информация
ISBN 9789542602026
Тегло 0.250000
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица твърда
Размери 15,5х20
Брой страници 96
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Таен дневник за модата
Вашият рейтинг