Количка 0
0,00 лв.

Таен дневник за модата

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
102202101
Специална цена 12,71 лв. Редовна цена 14,95 лв.

2,24 лв. 15 %

​В ръцете си държиш дневник за модни тайни, който е само и единствено твой. В него можеш да си отбелязваш различни неща, свързани с твоя стил и индивидуалност. Ти решаваш какво точно! 
Здравей!
В ръцете си държиш дневник за модни тайни, който е само и единствено твой. В него можеш да си отбелязваш различни неща, свързани с твоя стил и индивидуалност. Ти решаваш какво точно! Не забравяй, че никой не те познава по-добре от самата ТЕБ. На тези страници можеш да проявиш най-дивата, забавна и впечатляваща страна на модното ти „аз“. Използвай въображението си да създадеш невероятни тоалети, които изразяват настроението ти, твоята същност и мечти.
Защо да рисуваш обикновено съчетание от дънки и топ за среща с приятелки на сладолед, като можеш да измислиш готин космически скафандър за излизане с приятели да пиете млечни шейкове на Млечния път?
Защо да рисуваш модели от висшата мода, а не котки от висшата мода?
Или пък да решиш, че раираните тениски вече не са актуални и последният тренд са тениски с бонбони – истински бонбони!    
В дневника ще намериш също така въпроси, тестове, различни занимания, идеи за проекти на празните страници. Няма никакви ограничения, затова се осмели да създадеш най-дръзките дизайни.
Използвай флумастера с невидимо мастило, за да добавиш елементи на изненада в дизайните или пък за свръхсекретни мисли и тайни проекти. (Написаното с невидимото мастило се вижда само когато се освети с UV светлината.)Очаквайте на 28.04.2022 г.!
Повече информация
ISBN 9789542602026
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица твърда
Размери 15,5х20
Брой страници 96
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Таен дневник за модата
Вашият рейтинг