Количка 0
0,00 лв.

Силата на навиците

От: Чарлс Дюиг

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202093011
17,95 лв.

Книгато, която ще ви убеди, че именно в навиците ни се крие тънката граница между успеха и провала...

Как да поставим ново начало в живота и бизнеса

Искате да промените живота си? Да започнете да тренирате редовно? Да се освободите от излишните килограми? Да откажете пушенето? Да развиете успешен бизнес?

Как да го постигнете? Като промените навиците си. Ако разберете какъв е механизмът им, как възникват и как се затвърждават, тогава можете да ги накарате да работят за вас.

След задълбочено проучване на навиците на отделни хора, на големи компании и дори на обществото като цяло, Чарлс Дюиг установява, че е достатъчно да променим един ключов навик, за да постигнем значима промяна. От книгата ще научите защо някои хора и компании не успяват да се променят въпреки дългогодишните си усилия, докато други го правят сякаш за една нощ. Ще посетите лаборатории, където невролозите изучават как се формират навиците. Ще откриете до каква степен изградените навици са били решаващи за успеха на олимпийския рекордьор Майкъл Фелпс, на основателя на „Стaрбъкс“ Хауърд Шулц, на бореца за граждански права Мартин Лутър Кинг. Ще надникнете в кухнята на „Проктър и Гембъл“ и в организацията на „Анонимните алкохолици“. Ще посетите някои от най-големите американски болници и отбори от Националната футболна лига и ще се убедите как чрез промяна в навиците може да се печелят милиони и дори да се спасяват животи. Ще се уверите, че именно в навиците ни се крие тънката граница между успеха и провала, живота и смъртта.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542612018
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Ангелин Мичев
Брой страници 368
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Силата на навиците
Вашият рейтинг