Количка 0
0,00 лв.

Рисуване с акварелни бои

От: Кристин ван Льовен

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
103042202
19,95 лв.

Този практически наръчник съдържа ценни съвети и техники как да се научите да рисувате с акварелни бои. В началото ще намерите кратък преглед на различните инструменти и материали като видовете четки, бои и хартия, които ще са ви необходими, за да започнете да творите. 

Лесни техники за създаване на красиви и реалистични рисунки с акварелни бои!

Този практически наръчник съдържа ценни съвети и техники как да се научите да рисувате с акварелни бои. В началото ще намерите кратък преглед на различните инструменти и материали като видовете четки, бои и хартия, които ще са ви необходими, за да започнете да творите. След това са представени основните техники като мокро върху мокро, сухо върху мокро, смесване и наслояване на цветовете и др.

Когато вече сте се запознали с основните материали и техники, ще откриете детайлни насоки как да изобразявате растения, пейзажи, животни, интериори и дори хора. Интересните упражнения и лесните за следване инструкции превръщат рисуването с акварелни бои в приятно и забавно приключение дори за най-неуверените начинаещи! С малко търпение и постоянство скоро ще започнете да създавате уникални произведения на изкуството и ще развиете собствен артистичен почерк.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542621690
Тегло 0.500000
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица мека
Преводач Дарина Ташева
Брой страници 128
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Рисуване с акварелни бои
Вашият рейтинг