Количка 0
0,00 лв.

Разум и чувства (Клуб Класика) - лукс

От: Джейн Остин

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
201042103
19,95 лв.

Сестрите Дашууд са много различни. Докато Елинор е вглъбена, деликатна и спокойна, малката й сестра Мариан е пламенна, открита и непоправима романтичка. След смъртта на баща им те са принудени да напуснат дома си и перспективата да сключат изгоден брак, и то по любов, изглежда почти нереална. В свят, управляван от пари и интереси, сестрите нямат нито средства, нито връзки.

​Сестрите Дашууд са много различни. Докато Елинор е вглъбена, деликатна и спокойна, малката й сестра Мариан е пламенна, открита и непоправима романтичка. След смъртта на баща им те са принудени да напуснат дома си и перспективата да сключат изгоден брак, и то по любов, изглежда почти нереална. В свят, управляван от пари и интереси, сестрите нямат нито средства, нито връзки.

Скоро двете са приети в новото общество. Мариан, чийто непринуден характер очарова всички, се влюбва безумно. А Елинор умело прикрива мъката си от новината, че любимият й се е сгодил за друга.
Тайни, неочаквани обрати и предателства прекъсват брачните игри. Сестрите ще разберат, че нито само умът, нито само сърцето ще ги отведат до истинското щастие. Ключът към него е магията между разума и чувствата.

Повече информация
ISBN 9789542620815
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица твърда
Размери 14.2х21
Преводач Ивинела Самуилова
Брой страници 400
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Разум и чувства (Клуб Класика) - лукс
Вашият рейтинг