Количка 0
0,00 лв.

Поле със златни глухарчета

От: Татяна Викторова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
101102401
14,95 лв.

Имало някога едно селце, в което хората живеели задружно. Назар – синът на пчеларя, помагал не само на баща си, но и на самотния стар ковач. Преди години внучката му Василина отишла с приятелки на полето, за да си изплете венче от глухарчета, и сякаш потънала вдън земя. Назар се зарекъл да открие момичето. Наложило му се да премине през много изпитания, за да помогне на омагьосаното момиче и да разгадае тайната на полето със златни глухарчета.

 

Имало някога едно селце, в което хората живеели задружно. Назар – синът на пчеларя, помагал не само на баща си, но и на самотния стар ковач. Преди години внучката му Василина отишла с приятелки на полето, за да си изплете венче от глухарчета, и сякаш потънала вдън земя. Назар се зарекъл да открие момичето.
За да изпълни обещанието си, младежът трябвало да отиде във вълшебния свят. Там се срещнал със стария вълшебник и красивата му дъщеря, в която той познал Василина. На Назар се наложило да премине през много изпитания, за да помогне на омагьосаното момиче и да разгадае тайната на полето със златни глухарчета.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542623687
Тегло 0.500000
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица мека
Размери 20,5х29
Преводач Благомир Бацанов
Брой страници 104
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Поле със златни глухарчета
Вашият рейтинг