Количка 0
0,00 лв.

Моят Хюга дом

От: Майк Викинг

Могат ли домовете да ни правят по-щастливи? Може ли дизайнът да допринася за благополучието ни? Можем ли да създаваме по-хубави домове, в които не само да живеем, а да процъфтяваме? Отговорите на тези въпроси са били пред очите ми през цялото време. Защото, докато растеш в Дания, две неща са неизменно край теб. Дизайнът и хюга.

ХЮГА ДОМЪТ Е МЯСТО ЗА ОБЩУВАНЕ И СМЯХ; МЯСТО, КЪДЕТО ПОЛУЧАВАМЕ СИГУРНОСТ, ПОДКРЕПА И РАЗБИРАНЕ; МЯСТО, КЪДЕТО МОЖЕМ ДА БЪДЕМ СЕБЕ СИ.

В новата си книга Майк Викинг обяснява как дизайнът на домовете влияе на качеството на живот и как благодарение на хюга можем да създадем възможно най-добрата среда за нашето здраве и благополучие.

Като се позовава на последните проучвания на Института на щастието в Копенхаген, авторът дава идеи за малки промени, с които да постигнем впечатляващи резултати: как стаята да изглежда по-просторна, защо да събираме гостите си около кръгла маса и как да използваме правилно осветлението.

Независимо с какво пространство и бюджет разполагаме, Майк Викинг ще ни покаже как да създадем хюга дом, в който да се събираме със семейството и приятелите или просто да си почиваме с хубава книга в ръка. 

 

 

Повече информация
ISBN 9789542622161
Тегло 0.500000
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица твърда
Размери 12х16,5
Преводач Дори Габровска
Брой страници 272
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Моят Хюга дом
Вашият рейтинг