Количка 0
0,00 лв.

Малка книга на херметичните принципи

От: Амбър Д. Браун

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202022304
14,95 лв.

Универсални истини за същността на човека и вселената. Малка книга на херметичните принципи представя в синтезирана и лесноусвоима форма тази вечна мъдрост и дава практични съвети как да прилагаме древното знание в ежедневния живот. Така ще можете да балансирате енергията си, да поемете по пътя на просветлението и да постигнете по-високо ниво на осъзнатост.

Универсални истини за същността на човека и вселената

В това ръководство за херметичните принципи ще откриете древна мъдрост на Хермес Трисмегист, високо почитания и до наши дни теолог, философ и учен. Тук ще намерите седемте фундаментални истини, приписвани на митичния мислител, които дават по-задълбочено разбиране за реалността, механизмите на вселената и взаимосвързаността на всичко. Тези принципи, които лесно ще разпознаете в различни световни религии и в редица универсални закони, водят до по-дълбоко разбиране на същността на физическото, менталното и духовното измерение и тяхното единство.

Малка книга на херметичните принципи представя в синтезирана и лесноусвоима форма тази вечна мъдрост и дава практични съвети как да прилагаме древното знание в ежедневния живот. Така ще можете да балансирате енергията си, да поемете по пътя на просветлението и да постигнете по-високо ниво на осъзнатост.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542622772
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Преводач Евелина Андонова
Брой страници 256
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Малка книга на херметичните принципи
Вашият рейтинг