Количка 0
0,00 лв.

Корейска книга на щастието

От: Барбара Дж. Зетуър

Книга за радостта, силата на духа и изкуството да даваш. Авторката ни повежда на вълнуващо пътешествие от оживената столица Сеул и демилитаризираната зона със Северна Корея до покоя на високопланинските будистки храмове и чудесата на тропическия остров Чеджу – дом на вдъхновяващите осемдесетгодишни гмуркачки хеньо. Полезната информация за всяка дестинация е придружена от вдъхновяващи истории и комични ситуации, както и от традиционна корейска рецепта. 

За радостта, силата на духа и изкуството да даваш, които научих от южнокорейците

 

От момента, в който стъпва в Южна Корея, американката Барбара Зитуър се влюбва в очарователната страна и нейните гостоприемни и сърдечни хора. В тази увлекателна и забавна книга литературната агентка на някои от най-популярните и награждавани корейски писатели споделя невероятните си преживявания и срещи с тази древна и същевременно много модерна култура.

Авторката ни повежда на вълнуващо пътешествие от оживената столица Сеул и демилитаризираната зона със Северна Корея до покоя на високопланинските будистки храмове и чудесата на тропическия остров Чеджу – дом на вдъхновяващите осемдесетгодишни гмуркачки хеньо. Полезната информация за всяка дестинация е придружена от вдъхновяващи истории и комични ситуации, както и от традиционна корейска рецепта. Постепенно пред нас се разкриват всички аспекти на това многообразно общество, изградило процъфтяващи икономика и развлекателна индустрия и едновременно с това пазещо ревностно традиционните ценности хан, хънг и чонг – силен дух, радост и изкуството да даваш.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542622864
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 14,2х20
Преводач Марина Огнянова
Брой страници 232
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Корейска книга на щастието
Вашият рейтинг