Количка 0
0,00 лв.

Камбаната

От: Недялко Славов

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
201066211
17,95 лв.
Най-силният и въздействащ роман от последните няколко години - вече със седмо издание

„Камбаната“ се родее с романа на Георги Божинов „Калуня-каля“ – същите потресаващи картини на насилие и жестокост, същото изострено чувство за справедливост, страст в любовта и първично усещане за природата.

„Камбаната“ се родее с романа на Георги Божинов „Калуня-каля“ – същите потресаващи картини на насилие и жестокост, същото изострено чувство за справедливост, страст в любовта и първично усещане за природата. И един нов Калуньо се появява в лицето на бившия затворник Вено – защитник на слабите и беззащитни българи в уж свободна България. По ирония на съдбата точно на него се пада жребият да бие тревожната камбана за спасение. „Дойде време камбаната да спасяваш, момче – каза поп Васил. – Чуваш ли! Камбаната! Като Варава да идеш на кръста, но сам да се възкачиш на него, Господ в сърцето си да приемеш.“

След „Калуня-каля“ романът на Недялко Славов „Камбаната“ е най-силният и въздействащ роман от последните няколко години. Книга, която те стъписва, отрезвява и събужда съпротивителните сили за съхраняване на българската идентичност и християнските ценности.

Стойо Вартоломеев

Повече информация
ISBN 9789542616405
Тегло 0.250000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Брой страници 208
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Камбаната
Вашият рейтинг