Количка 0
0,00 лв.

Изневярата

От: Демиан Букай

Специална цена 13,56 лв. Редовна цена 15,95 лв.

2,39 лв. 15 %

В тази провокативна книга психотерапевтът Демиан Букай изследва изневярата в съвременния свят. От критика към многовековната догма за верността до обяснение на биологичните и социалните фактори, обуславящи изневярата, авторът предлага нов поглед към този сложен проблем. 

Нов подход в изучаването на романтичните взаимоотношения, доверието в двойката и очакванията от любовта

 

Всеки от нас може да се изкуши да изневери на партньора си, както е възможно и ние самите да станем рогоносци. Свикнали сме да гледаме на изневярата като на трагедия, като на най-унизителното и непростимо предателство. Но дали всички изневери са еднакви? Каква е реалната цена, която се налага двойката да плати след измяната? И толкова ли е сериозно деянието, че често да води до разпадане на семейството и отношенията?

В тази провокативна книга психотерапевтът Демиан Букай изследва изневярата в съвременния свят. От критика към многовековната догма за верността до обяснение на биологичните и социалните фактори, обуславящи изневярата, авторът предлага нов поглед към този сложен проблем. Резултатът е покана да го приемем с истинските му очертания: нито като фриволна игра без последствия, нито като прегрешение, което във всички случаи води до драматични последствия. А като предизвикателство, през което двойката трябва да премине, взимайки решения според собствената си представа за съвместно бъдеще.

 

*Очаквайте на 04.10.2022 г.!

Повече информация
ISBN 9789542621829
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Светослава Славчева - Бонева
Брой страници 256
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изневярата
Вашият рейтинг