Количка 0
0,00 лв.

Едгар Кейси: Здраве без лекарства (ново издание)

От: Харолд Дж. Райли, Рут Брод

Съвременен прочит на записките на „спящия пророк“ върху здравните проблеми. Харолд Райли – световноизвестен физиотерапевт с 45-годишен опит в терапиите на Едгар Кейси – съчетава мъдростта на именития ясновидец със своите собствени познания. Той предлага великолепен наръчник, обединяващ теоретични основи и практически средства за лечение и профилактика, основани на стимулиране на естествените защитни сили на организма.

Съвременен прочит на записките на „спящия пророк“ върху здравните проблеми. Харолд Райли – световноизвестен физиотерапевт с 45-годишен опит в терапиите на Едгар Кейси – съчетава мъдростта на именития ясновидец със своите собствени познания. Той предлага великолепен наръчник, обединяващ теоретични основи и практически средства за лечение и профилактика, основани на стимулиране на естествените защитни сили на организма, за да ни покаже как:


• да се справим с обикновената настинка
• да контролираме артрита и псориазиса
• да се предпазим от проблеми със сърцето
• да се преборим с пълнотата и умората
• да подобрим фигурата си
• да увеличим удоволствието от секса и много, много повече...

За разлика от традиционните терапевтични методи, лекуващи симптома, авторът съсредоточава вниманието върху предпазване от болестта и откриване на причините за заболяването. Описаните методи включват диети с цел правилно съчетаване на храните, компреси, очистващи средства, хидротерапия, масаж, упражнения и целят да подпомогнат организма за постигане на изцеление.

 

 

Повече информация
ISBN 9789542623120
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 16,5х23,5
Преводач Пенка Стефанова
Брой страници 368
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Едгар Кейси: Здраве без лекарства (ново издание)
Вашият рейтинг