Количка 0
0,00 лв.

Едгар Кейси: За Акашовите хроники

От: Кевин Тодеши

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202029026
15,95 лв.

Хората от древни времена са вярвали, че съществуват небесни свитъци, съдържащи историята на човечеството и на всяка отделна душа от зората на Сътворението.

Хората от древни времена са вярвали, че съществуват небесни свитъци, съдържащи историята на човечеството и на всяка отделна душа от зората на Сътворението. И може би, когато с философско примирение казваме: Така ми е било писано, несъзнателно се докосваме до истината за Акашовите хроники.

Едгар Кейси смята, че всеки пише историята на своя живот чрез мислите, делата и взаимоотношенията си с другите хора. Цялата тази информация се съхранява в Акашовите хроники. Кевин Тодеши ги оприличава на Вселенски суперкомпютър, който съхранява база данни за живота, мислите, думите и действията на всеки човек, живял някога под слънцето.

В книгата са дадени и способи как да се опитаме сами да влезем в “Книгата на живота”, както Е. Кейси нарича Акашовите хроники, и да прочетем собствената си история там. Спящият пророк вярвал, че всяко прозрение, което можем да добием от тези записи, може да ни даде ценна информация за това кои сме ние и каква е мисията ни на тази земя.

 

 

 

Повече информация
ISBN 9789542607199
Тегло 0.210000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Брой страници 224
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Едгар Кейси: За Акашовите хроники
Вашият рейтинг