Количка 0
0,00 лв.

Едгар Кейси: Как да открием призванието на душата си

От: Марк Търстън

Само когато се свърже с Висшия си Аз и тръгне по пътя на предназначението си, човек постига вътрешен мир и душевна хармония. Как обаче да намерим своето призвание?
Всяка душа идва с мисия. Всички ние имаме да изпълним мисия. 
Едгар Кейси  

Подтиквани от вътрешна неудовлетвореност, все повече хора търсят цел и висш смисъл в живота си и се стремят към личностно и духовно израстване. Според Едгар Кейси всички се раждаме с определени умения и таланти, за да изпълним своята уникална мисия на земята. Целта на тази мисия не са богатство или слава, а принос към общото благо и духовна еволюция. Само когато се свърже с Висшия си Аз и тръгне по пътя на предназначението си, човек постига вътрешен мир и душевна хармония. Как обаче да намерим своето призвание?

Психолог и преподавател, Марк Търстън работи 36 години в основаната от Кейси асоциация, като разработва система от техники и упражнения как да открием мисията си. Методите му се основават не само върху идеите на Едгар Кейси, но и върху трудовете на видни учени като Виктор Франкъл и Карл Юнг. В тази книга той описва нужните практически инструменти за задълбочено себепознание и реализиране на индивидуалната духовна мисия. Прилагайки тези методи, ще можете да постигнете баланс между материалните и духовните си стремежи, да откриете подходящата за вас сфера на дейност и най-вече – да придадете по-висш смисъл на живота си.
Повече информация
ISBN 9789542619949
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 0.3000
Преводач Нина Руева
Брой страници 288
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Едгар Кейси: Как да открием призванието на душата си
Вашият рейтинг