Количка 0
0,00 лв.

Челистката

От: Даниъл Силва


Габриел Алон ​се впуска в преследване на истината от Лондон до Амстердам и Женева и открива неочакван съюзник в лицето на красивата челистка Изабел.

Легендарният шпионин се изправя срещу най-опасния си враг: руския президент.

​Някога най-богатият човек в Русия, Виктор Орлов сега живее в изгнание в Лондон, но не се отказва от кръстоносния си поход срещу властимащите в Кремъл. Той многократно се е разминавал на косъм от смъртта, но една дъждовна лятна вечер руските тайни служби успяват да премахнат името му от списъка си с мишени.

Орлов е открит в кабинета си, а тялото му и купчина документи са покрити със смъртоносното нервнопаралитично вещество новичок. Полицията установява, че документите са били донесени от разследващата журналисткa Нина Антонова, която напуска Лондон малко след това. От британското разузнаване смятат, че тя е обучен убиец, успял да проникне през защитата на Орлов и да го неутрализира. 
Габриел Алон, който не е забравил, че дължи живота си на Виктор, обаче е на мнение, че колегите му допускат огромна грешка. Той се впуска в преследване на истината от Лондон до Амстердам и Женева и открива неочакван съюзник в лицето на красивата челистка Изабел.
Легендарният шпионин се изправя срещу най-опасния си враг: руския президент. Той възнамерява да подкопае устоите на демокрацията и да промени облика на света. Но дали може да бъде спрян?

 Повече информация
ISBN 9789542621515
Тегло 0.250000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 130x200
Преводач Коста Сивов
Брой страници 384
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Челистката
Вашият рейтинг