Отстъпки, нови книги от бестселърови автори и срещи с български писатели очакват читателите

 

 

 

Тази година „Алея на книгата“ във Варна ще се проведе в периода от 29 юли до 7 август в пространството от хотел „Черно море“ до Фестивален комплекс. Издателска къща „Хермес“ очаква посетителите на „Алея на книгата“ на шатра №2. За периода на събитието всички книги за издателството ще се продават с 20% отстъпка.

По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, „Живот на нашата планета“, книгите на Джоджо Мойс, Сара Джио, Джени Хейл, Антъни Уилям, Жозе Родригеш душ Сантуш, Хавиер Сиера, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Фиона Валпи, Лусинда Райли и др.

Ако търсите книжна компания за лятната почивка, не пропускайте шатра №2!

Изненади сме подготвили и за нашите малки почитатели. Сред тях са „Прегръдката“ и „Моята първа книга за природата“ – изданията, които спечелиха „Бисерче вълшебно 2022“. На щанда на „Хермес“ ще намерите красиво илюстрованите издания „Винаги ще те обичам“, „Ще те обичам нощ и ден“, „Правиш ме щастлив“, „Винаги ще съм до теб“, „Животът е прекрасен“, „Денят, в който пастелите си тръгнаха“, „Аз обещавам“ и занимателни книги като "Моите приятели животните", „Таен дневник за геймъри“, „Таен дневник за модата“, както и интересни енциклопедии за най-любознателните.

Любителите на класиката имат възможност да запълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. А почитателите на кулинарията може да разгледат „Тефтерът на баба“ от Светлана Илиева и Илиан Илиев или книгите на Джейми Оливър.

Редом с тях ви очакват и интригуващи заглавия от български автори - най-новите книги на Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Неда Антонова, Петя Александрова, както и любими книги от Ивинела Самуилова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Христо Добротинов, Александър Чобанов и др.

Ако се интересувате още от бизнес, приложна психология, рисуване, здравословно хранене, търсите идеи за подарък или заглавия на духовна тематика, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството.

„Хермес“ се включва и в културната програма на „Алея на книгата“ във Варна с премиера на „Пепел от мислеща тръстика“ от Неда Антонова.

Заповядайте на 29 юли (петък) от 17,30 часа в Радио Варна, Арт салон – голяма зала, където ще можете да се срещнете с Неда Антонова и да си вземете автограф.

 

 

 

Книгата ще бъде представена от управителя на „Хермес“ и редактор на изданието – г-н Стойо Вартоломеев.

 

А за всички, които нямат възможност да посетят Алея на книгата, до 7 август отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ - Варна (бул. „Осми приморски полк" № 55).