През февруари ИК „Хермес“ публикува ново издание на последната книга от трилогията „Хотелът“ на Нора Робъртс. „Сега и завинаги“, „Последният любим“ и „От пръв поглед“ разказват няколко романтични истории, развиващи се на фона на семеен хотел „Бунсборо“. Ако сте сред почитателите на американската писателка, може би знаете, че хотелът наистина съществува и е собственост на Нора Робъртс и втория й съпруг – Брус Уайлдър.

Сега периодът не позволява да пътешестваме до далечни дестинации, затова ви каним на една виртуална разходка в хотел „Бунсборо“. И не забравяйте, че книгите са винаги на разположение, за да ни заведат до някое любимо място, а трилогията на Нора Робъртс вече ви очаква в книжарниците с красиво ново оформление.

Пътешествие във времето

Преди да се отпуснете в луксозната си стая, може да се насладите на едно интересно пътуване във времето и да научите вълнуващата история на сградата, в която днес се помещава хотелът.

Почивка за романтици

След това ви каним да си изберете стая. Освен красив и уникален стил, всяка стая носи името на различна романтична двойка. Почитателите на класическите любовни истории може да отседнат в стаите „Титания и Оберон“, „Елизабет и Дарси“ или „Джейн и Рочестър“.

Ако предпочитате криминални сюжети, ви предлагаме „Ник и Нора“, вдъхновена от романа The Thin Man („Кльощавият“) от Дашиъл Хамет, или „Ив и Рурк“ от поредицата „В смъртта“ на Нора Робъртс.

Опознайте всяко кътче в хотела

Хотел „Бунсборо“ предлага още много приятни места, на които да се насладите. В слънчевите дни може да се отпуснете в задния двор, а в хладните вечери може да се настаните удобно пред камината в библиотеката с интересна книга в ръка.

Изискано меню ви очаква всеки ден в уютния ресторант или в лоби бара, а всяка стая ви приветства с приятна атмосфера, красив интериор и уханни букети от сезонни цветя.

Продължете разходката с трилогията „Хотелът“ от Нора Робъртс.

Вижте повече за писателката и книгите тук.