Преведен на 24 езика бестселър за безусловната любов, подправен с щипка магия и мистика.

Очаквайте "След пет години" на 11 октомври! 

 

 

 

За автора

 

Ребека Сърл е телевизионен сценарист, автор на дамска проза и три детско-юношески романа. Получава магистърска степен от Нюйоркския университет, живее в Лос Анджелис. Постига световен успех с романа „След пет години“, който още с появата си през 2020 г. попада в класациите за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ и „Пъблишърс Уикли“, обявен е за книга на „Амазон“ за месец март и до този момент е преведен на 24 езика. Определен е от американския си издател като: „Следващата велика любовна история. Просто не онази, която очаквате“.

 

За книгата

 

Дани Коен е на двайсет и осем, работи като корпоративен адвокат и знае точно как ще се развие животът ѝ през следващите пет години. Защото тя не оставя нищо на случайността и е планирала всичко до най-малката подробност, дори и кога приятелят ѝ – Дейвид, ще ѝ предложи брак. След като получава желаната позиция в престижна адвокатска кантора и пръстен с диамант от любимия, тя си ляга с увереността, че държи живота си под контрол. Но когато се събужда, се озовава в чужд апартамент, с различен годежен пръстен на ръката и до непознат мъж. От включения телевизор в стаята разбира, че датата е същата, но пет години по-късно. След един час, прекаран в компанията на непознатия, Дани се събужда у дома – до Дейвид. Но тя не може да се отърси от видението и макар да не вярва в свръхестествени сили, е убедена, че не е било просто сън.

След четири години и половина Дани се озовава лице в лице с мъжа от съня си, който е новият любим на най-добрата ѝ приятелка. Тя е готова на всичко, за да попречи на странното видение да се сбъдне и да докаже, че сама определя бъдещето си. Впуска се в организирането на сватбата с Дейвид, която все са отлагали, но съдбата има други планове.

 

Рецензии, отзиви на критиката

 

С майсторски стил и всички съставни части на романтичната комедия, Ребека Сърл създава много по-дълбока история, отколкото жанрът предполага. „След пет години“ не е просто книга, която ще прочетете. Това е книга, която ще ви промени.

Джени Молън, бестселърова авторка на „Ню Йорк Таймс“

 

Подгответе се за силни емоции, сълзи и смях. Четенето на тази книга е

истинско преживяване.

Сиатъл Бук Ревю

 

Красива история за това да проправиш сам пътя си и да имаш смелостта да започнеш отначало.

Бъсъл

 

Ребека Сърл е маестро на любовта във всичките ѝ проявления.

Габриел Зевин, бестселърова авторка на „Ню Йорк Таймс“

 

Цитат от книгата

„Не разбираш любовта. Според теб, за да е значима, трябва да има бъдеще, но не е така. Тя е единственото нещо, което няма нужда да се развива. Важна е дотолкова, доколкото я има. Тук. Сега. Любовта не изисква бъдеще.“