През пролетта на 2019 година Издателска къща „Хермес“ ще зарадва българските фенове на Сара Джио с нов роман - „Винаги“.

sarah jio always на български език

В книгата авторката ни връща назад към 90-те години на миналия век. Редувайки минало и настояще, Сара Джио разказва историята на Кейли и Кейд и тяхната драматична романтична връзка. Действието се развива в Сиатъл, на фона на процъфтяващата музикална сцена през 90-те. Сред романтиката и музиката обаче се прокрадват сериозни теми и дълбоки емоции, които няма да оставят читателите безучастни и този път.

По повод романа, Сара Джио споделя: 
Обичам да пиша за любов. И в основата на „Винаги“ е една първа любов, пламнала сред звуците на страхотната музика, която се раждаше в Сиатъл през 90-те. И въпреки че така и не си направих татуировка тогава, онова време сякаш е татуирано на сърцето ми.

Сара Джио е бестселърова авторка на романтични четива, публикувани в над 27 страни и покорили класациите в САЩ, Норвегия, Русия, Полша, Турция. Предвид засиления читателски интерес към книгите и писателката и у нас, Издателска къща „Хермес“ отправи покана към Сара Джио, да включи България в някое от следващите си европейски турнета.

 

Вижте повече за Сара Джио и нейните романи тук.