Шокиращи разкрития за исторически събития със смайващи аналогии

с най-горещия международен скандал в наши дни!

 

LIKVIDIRANETO NA RUSIA bez lak

След скандала, предизвикан от покушението срещу бившия агент Сергей Скрипал и дъщеря му, изложените в книгата шокиращи тези придобиват още по-актуално звучене.

 

За автора

 

31069108_1948858358521761_3631384285295917570_n

 

Николай Стариков е руски обществен и политически деец, публицист и популярен блогър. Заема поста търговски директор на Канал 1 – Санкт Петербург. Автор е на документални книги за новата руска история и геополитиката. Тезите му предизвикват полюсни реакции – от възторжени отзиви до крайно негативни коментари. Изявен националист и убедителен оратор, Николай Стариков е изключително противоречива личност с множество и привърженици, и критици. Самият той се определя като консерватор, поддръжник на православните ценности и противник на болшевишката идея, либерализма и политическата и културна инвазия на Западна Европа и САЩ.

За книгата


Кой съсипа великата Руска империя след Първата световна война?

Кой бе заинтересован от разпадането на армията, от потапянето на флота, от отделянето на територии, от убийството на царското семейство Романови?

Как неопитните привърженици на болшевиките победиха организираните царски военни начело с най-добрите стратези?

Кой създаде първите концлагери преди Хитлер, в които белогвардейците бяха подложени на глад, болести и убийства?

Един от най-скандалните исторически изследователи – Николай Стариков, дава дълго пазени в тайна отговори, подкрепени с факти и документи. Проучването идва сто години след ужасната трагедия на Руската империя – нейното унищожение с цената на гражданска война, погълнала цвета на нацията и ресурсите на страната. Книгата разглежда историческите събития след встъпването във власт на правителството на Керенски и завръщането на Владимир Ленин в Русия. Това документално изследване хвърля нова светлина върху общоизвестните трактовки на този период не само в руската, но и в световната история, и изнася малко известни до този момент фрагменти от мемоарите на най-ярките участници в събитията.

Стариков разкрива организаторите на заговора за унищожаването на царското семейство. Той разбулва истината за Бресткия мир, който води до обявяването на нови държави като Естония, Литва и Украйна. Авторът дръзко обвинява френските и английските разузнавателни служби за подкрепата на болшевишката власт и разгрома на белогвардейските армии.

Това изключително ценно изследване запълва огромни празноти в популярната трактовка на историята и дава основа за обяснение на редица от актуалните процеси в международната политика. След скандала, предизвикан от покушението срещу бившия агент Сергей Скрипал и дъщеря му, изложените в книгата шокиращи тези придобиват още по-актуално звучене.

 

От книгата ще научите още!


  • Защо, след като се отказва от престола доброволно, Николай II и семейството му са арестувани, но добре обгрижвани и охранявани, а по-късно – ликвидирани?

Photo shows members of the Romanovs, the last royal family of Russia including: seated (left to right) Marie, Queen Alexandra, Czar Nicholas II, Anastasia, Alexei (front), and standing (left to right), Olga and Tatiana. (Source: Flickr Commons project, 2010)

  • Защо болшевиките позволяват на бившата руска императрица – Мария Фьодоровна, да се върне в родната си Дания, изнасяйки от страната необезпокоявано една от най-ценните колекции бижута в света?

2

  • Кой и какво принуждава Хитлер да извърши фатална грешка да нападне СССР?

Това са само част от въпросите, чиито дълго пазени в тайна отговори се крият в книгата!