Количка 0
0,00 лв.

Зов за завръщане (Автобиография)

От: Арнолд Шварценегер

Вдъхновяващата история на най-успелия емигрант. Той е Арнолд Шварценегер. Той ще ви разкрие своята невероятна истинска история.

Вдъхновяващата история на най-успелия емигрант

Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче той мечтае да отиде в Америка и да стане шампион по бодибилдинг и кинозвезда. На 21 години той вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години той става най-великият състезател по бодибилдинг в света. На 31 години той вече има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг. На 41 години той е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но обещаваща нова фигура в Републиканската партия. 36 години след пристигането си в Америка той става губернатор на Калифорния – седмата по големина икономика в света. Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс.

С Мария Шрайвър създават прекрасно семейство и отглеждат четири деца, но се разделят след скандала с негов незаконен син.
Сега той за пръв път разказва за живота си.

Той е Арнолд Шварценегер. Той ще ви разкрие своята невероятна истинска история.

 

 

 

Повече информация
ISBN 9789542612575
Тегло 1.000000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица твърда
Брой страници 528 + 64 цветно приложение
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зов за завръщане (Автобиография)
Вашият рейтинг