Количка 0
0,00 лв.

Здравей, красавице

От: Ан Наполитано

Специална цена 19,76 лв. Редовна цена 21,95 лв.

2,19 лв. 10 %

*Поръчайте заглавието с 10% отстъпка в периода от 28.06.2024 до 22.07.2024 г.

Уилям Уейтърс израства лишен от обич и грижа, тъй като родителите му все още не могат да преодолеят загубата на тригодишната му сестра. Уменията на баскетболното игрище обаче му спечелват стипендия за колеж и живот далеч от дома. Не след дълго интровертният младеж се влюбва в амбициозната и целеустремена Джулия Падавано. 

Тъмнината от миналото на Уилям обаче изплува на повърхността...

Изящна многопластова семейна сага, превърнала се в световно явление с над 1 млн. продадени екземпляра!

Изящна многопластова семейна сага, превърнала се в световно явление с над 1 млн. продадени екземпляра!

 

Уилям Уейтърс израства лишен от обич и грижа, тъй като родителите му все още не могат да преодолеят загубата на тригодишната му сестра. Уменията на баскетболното игрище обаче му спечелват стипендия за колеж и живот далеч от дома. Не след дълго интровертният младеж се влюбва в амбициозната и целеустремена Джулия Падавано. Тя е изключително близка с трите си по-малки сестри: мечтателката Силви, която обожава книгите и копнее да прекара живота си сред тях, свободомислещата художничка Сесилия и любящата й близначка Емелин, която търпеливо се грижи за всички, пренебрегвайки собственото си щастие. Сестрите Падавано приветстват новия приятел на Джулия с отворени обятия в своя хаотичен, но уютен свят и той става част от голямото им семейство.

Тъмнината от миналото на Уилям обаче изплува на повърхността, застрашавайки не само педантичните планове на Джулия за бъдещето, но и лоялността на сестрите една към друга. Резултатът е крайно разединение в семейството, което променя живота на няколко поколения. Ще намерят ли сестрите Падавано път една към друга въпреки непростимото предателство в името на любовта?

 

*Очаквайте на 23.07.2024 г.!

Повече информация
ISBN 9789542623748
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Красимира Арабаджиева
Брой страници 408
Дата на издаване 22.07.2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Здравей, красавице
Вашият рейтинг