Количка 0
0,00 лв.

Кафене на края на света

От: Джон Стрелеки

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
201099125
Специална цена 11,01 лв. Редовна цена 12,95 лв.

1,94 лв. 15 %

Необикновена история за смисъла на живота

В началото на отпуска си Джон попада в задръстване на магистралата и докато търси обиколен маршрут, се изгубва. Внезапно от океана на мрака изплува спасителна светлина – улична лампа, която осветява алеята към крайпътно кафене с необикновеното име Защо си тук“.

Необикновена история за смисъла на живота

В началото на отпуска си Джон попада в задръстване на магистралата и докато търси обиколен маршрут, се изгубва. Внезапно от океана на мрака изплува спасителна светлина – улична лампа, която осветява алеята към крайпътно кафене с необикновеното име Защо си тук“. Чудатостите обаче не свършват дотук. В допълнение към храната и напитките, менюто на заведението включва три въпроса, върху които посетителите да размишляват, докато очакват поръчката си:

Защо си тук?

Страхуваш ли се от смъртта?

Изпитваш ли удовлетворение от живота?

Тази вечер Джон не само ще се наслади на вкусна храна, но и ще получи това, за което копнее душата му – духовно преобразяване. Той ще преосмисли представата си за смисъла на живота благодарение на ценните уроци от рекламен мениджър, сърфисти на крайбрежието на Коста Рика и... една зелена морска костенурка.

Повече информация
ISBN 9789542618867
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Преводач Антоанета Дончева-Стаматова
Брой страници 160
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кафене на края на света
Вашият рейтинг