Количка 0
0,00 лв.

Филипопол (луксозен албум)

От: Елена Кесякова, Димитър Райчев

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
202012038
5,00 лв.

Този албум е едновременно документ за историческото минало на древния и вечен Пловдив и един необикновен поглед към отминалите епохи.

        Този албум е едновременно документ за историческото минало на древния и вечен Пловдив и един необикновен поглед към отминалите епохи. На страниците на „Филипопол“ можете да видите възстановки на много ключови места в античния град: Източната порта, Античния театър, Римския стадион, акведуктите, жилищните сгради и храмовете с техните впечатляващи мозайки. Пресъздадени на базата на археологическа документация и литература, на хилядолетните артефакти е вдъхнат нов живот.
        Албумът „Филипопол“ представя една красива и убедителна картина на древния град – не застинал в студените каменни форми, а прероден чрез образи и истории от миналото. Богатият илюстративен и снимков материал ще плени въображението ви и ще ви поведе из лабиринта на вековете, а подробната информация за археологическите обекти ще повдигне завесата на времето и ще ви разкрие тайните на Античността.

Албумът е преведен на английски и руски език.

Повече информация
ISBN 9789542611172
Цветност цветна
Издател Хермес
Корица твърда
Брой страници 106
Дата на издаване 2012 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Филипопол (луксозен албум)
Вашият рейтинг