Дълги опашки от почитатели търпеливо чакаха своя ред за среща, автограф и снимка с талантливата писателка Сара Джио в Турция. Освен срещи с многобройните й фенове, престоят й в Истанбул включваше и срещи с представители на различни телевизии, печатни и онлайн издания, за които бестселъровата авторка на романтични четива непрестанно споделяше в социалните си профили.

sarah jio in turkey - fans

Постоянният й контакт с почитатели от цял свят чрез InstagramFacebook и Twitter несъмнено допринася за голямата симпатия, която читателите демонстрират към нея. Разбира се, още по-важна роля имат увлекателните романи, които Сара Джио пише. Книгите й, сред които са „Теменужки през март“ и „Пролетен сняг“, са публикувани в над 27 страни и покорили класациите не само в Турция, но и в САЩ, Норвегия, Русия, Полша. През следващата година ИК „Хермес“ ще зарадва и българските почитателки на Сара Джио с нова книга – „Винаги“.

sarah jio in turkey

Сара Джио е автор и на множество статии за „Ню Йорк Таймс“, „Мари Клеър“, списанието на Опра Уинфри и много други дамски списания и сайтове. Освен това няколко години води две успешни рубрики на „Глемър“: за здравословен начин на живот и фитнес и за взаимоотношения. В последните години се посвещава на книгите, семейството си и срещите с почитатели от цял свят.