Антиквариатът на Руби ви кани да откриете ключа към сърцето на „Валери Лейн“!

„...млада жена се разхождаше по уличка, носеща името на легендарна личност, която преди повече от сто години бе стопанисвала смесен магазин на същата тази уличка – навярно най-романтичната в Оксфорд, а може би дори най-красивата на света... „Валери Лейн“.
Из „Магазинчето за антики и вълшебства“

Руби обича всички красиви стари вещи, преодолели изпитанията на времето и нашепващи отдавна забравени истории. Затова и не може да си представи живота си далеч от семейния антиквариат. Дори и в най-лошите дни може просто да затвори и да потъне в някоя прашна книга. Все по-рядко обаче има клиенти, които влизат, за да си купят някой ценен предмет. Освен това сърцето й вече не се задоволява само с романтичните истории от пожълтелите страници.
Руби знае, че се нуждае от промяна.
Но какво да направи, когато се страхува да не опетни паметта на майка си, ако преобрази магазина? Как да постъпи, когато единственият мъж, за когото мечтае, е обвит в мистерия? И не позволява на никого да му подаде ръка над високите стени, които е издигнал около себе си.

Историята на петте приятелки от „Валери Лейн“ продължава. След „Магазинчето за чай и щастие“ и „Магазинчето за шоколад и мечти“ сега може да се разходите из „Магазинчето за антики и вълшебства“. Вижте какво споделят читателите и медиите за третия роман от Мануела Инуса:

Чаровен роман за приятелството, в който ще откриете много хумор и романтика.
Frau von Heute

Стопляща сърцето история за магията на старинните вещи, приятелството, любовта и пътя към истинското щастие.
DIE HARKE am Sonntag

Книгите на Мануела Инуса се четат леко, но винаги са изпълни с емоции и много смях.
Freie Presse

С много чар и остроумие „Магазинчето за антики и вълшебства“ намира място в сърцето на всеки читател.
mein tv & ich

Една вълшебна книга, с която можете да се отпуснете и да помечтаете за няколко часа.
Mainhattan Kurier

За автора

Мануела Инуса е родена през 1981 г. в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, решава, че моментът е сега или никога. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „Валери Лейн“, които омагьосаха сърцата на читателите и завладяха списъка с бестселъри на Spiegel.
Освен автор на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и британската поп музика. Тя все още живее в родния си град със съпруга си и две им деца.