Добре дошли отново край Брега на светулките, където мечтите се превръщат в реалност. 


Книжното лято не би било същото без нов роман от Джени Хейл. Първите й книги, преведени на български език – „Обичай ме заради мен“ и „Коледни пожелания и бисквитени целувки“, излизат през 2017 година и бързо намират своето място в сърцата на читателите. 

С новата си книга „Къща край Брега на светулките“ авторката ни кани отново да се насладим на това очарователно място и да се заредим с положителна енергия за едно вълшебно лято.


За книгата

За Сидни Флин имението „Звездна светлина“ е не само дом, но и убежище. Очарователното градче Бряг на светулките с тюркоазените води на океана и белите пясъци е идеалното място да започне нов живот. Поне така си мисли, докато не среща Нейт Хендерсън.

Като тийнейджъри Сидни и Нейт са имали връзка. Но тя никога не си е представяла, че първата й любов ще приключи с репликата „Съжалявам. Махам се оттук“. 

А сега мъжът, разбил сърцето й, се е завърнал. От обикновеното момче в неизменните тениска и джапанки няма и следа. На негово място пред Сидни застава успешен автор на песни в дизайнерски костюм. И я моли да му прости. 

Изведнъж обаче любимото им градче е застрашено. Предприемачи изкупуват имоти, за да ги застроят. И Сидни се нуждае от помощ. А планът й да избягва Нейт се проваля.


Отзиви за „Къща край Брега на светулките“


Перфектното лятно четиво за всички, които искат да избягат за малко от сивото ежедневие...

Book Love


Влюбих се в тази история – от началото до самия край!

Simona’s Corner of Dreams


Обожавам тази книга! Докато четях, имах чувството, че се пренасям на плажа.

Reading Through the Looking Glass


Въздействащ роман за втория шанс в любовта.

Berit Talks Books


Поезия, написана в проза. Най-любимият ми роман от Джени Хейл до момента.

Book Reviews by Shalini


Ако обичате романтични истории и търсите разтоварващо четиво, това е вашата книга.

Roving Bookworming

 

За автора

Още в колежа приятел на Джени Хейл я уверява, че някой ден ще бъде известна писателка. Въпреки страстта си към четенето и разказването на истории, едва тогава тя се замисля върху идеята да пише романи.
Няколко години по-късно и след хиляди изписани думи Джени завършва първия си роман – стопляща сърцето история за приятелството, семейството и магията на любовта.
След седемнайсет издадени книги тя продължава да бъде вярна на собствения си стил – от книгите й лъхат уют, топлина и романтика. По два от коледните й романи Hallmark Channel заснема успешни филми, като адаптацията на „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ печели в номинацията за вдъхновяваща телевизионна програма на наградите на Movieguide.
През 2020 г. Джени започва работа по собствен импринт Harpeth Road Press. Навлизайки в света на книгоиздаването, нейната цел е да участва активно във всеки етап от пътя на нейните книги до читателите. Така феновете й ще получават още повече романтични четива, излезли под характерното перо на писателката.