Традиционните книжни дни се завръщат в книжарници „Хермес“ със страхотни намаления до 70%!

 

 

За всички, които очакват Черния петък, за да попълнят книжните си колекции, да изберат ранни коледни подаръци или да се възнаградят с нова книга от любим автор, ИК „Хермес“ подготвя Book Days с отстъпки до 70%!
От 17 до 21 ноември на www.hermesbooks.bg и в книжарници „Хермес“ може да закупите избрани заглавия със 70% и 50% отстъпка. А всички останали книги на Издателска къща „Хермес“ ще бъдат с 30% отстъпка.

Сред заглавията със 70% отстъпка ще откриете луксозното издание „Барса: Илюстрована история на ФК „Барселона“, въздействащи романи като „Бяла хризантема“ и „Зимата на нашите писма“, полезни заглавия като „Метаболитния план“ и още интересни предложения от български и чужди автори. Пълния списък може да видите тук.

С 50% ще може да закупите „Тъй рече баба Ега“ от Ивинела Самуилова, „Ярост“ от Сандра Браун, „Грабеж по сценарий“ от Джеймс Патерсън и „Сигнал за живот“ от Жозе Родригеш душ Сантуш. Красивите подаръчни издания като „Нека ти разкажа“ от Хорхе Букай, „Животът е приказка“ и „Неделни разговори за душата“ от Опра Уинфри също са сред специалните предложения. Ще откриете и различни нехудожествени заглавия и книги за любознателните малки читатели. Вижте пълния списък тук.

Всички останали издания на ИК „Хермес“ ще бъдат намалени с 30% за периода на промоцията. Като сред тях са предстоящата нова книга от Неда Антонова „Пепел от мислеща тръстика“, новите романи от Недялко Славов, Александър Секулов, Александър Чобанов, Марк Менсън, Мануела Инуса, Джени Хейл и още любими български и чужди автори. Повече за тях може да видите тук.
Кулинарни и здравни заглавия, бизнес литература, „Клуб Класика“, издания за деца с красиви илюстрации като „Зимни приказки“ и серията „Винаги ще те обичам“ - в книжарници „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството!

Не пропускайте да се възползвате от Book days 2021 и да споделите радостта от четенето!